Ιγκουαΐν: «Ο Γκατούζο πεθαίνει για την ομάδα»

Ιγκουαΐν: «Ο Γκατούζο πεθαίνει για την ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν για τον Τζενάρο Γκατούζο παραμονές του ντέρμπι με την Ίντερ.

Απόλυτη στήριξη στον Τζενάρο Γκατούζο έδωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ενόψει του ντέρμπι της madonnina με την Ιντερ:

«Εγώ πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Nιώθω καλά, περνάω μια στιγμή που βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αποτέλεσμα επίσης ενός ικανού προπονητή, που εκφράζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Ελπίζω ότι όλα θα συνεχίσουν έτσι», είπε ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός.

«Ο Ρομανιόλι είπε ότι η ομάδα θα μπορούσε να πεθάνει για τον Γκατούζο; συμφωνώ με τον Άλεξ. Ο Γκατούζο έχει κάτι διαφορετικό, σε κοιτάζει στο πρόσωπο και αισθάνεσαι πόσο πολύ αγαπά το ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε ότι έχω παίξει εναντίον του στο Champions League, όταν ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από μένα και εκτιμώ πραγματικά εκείνους που το κάνουν με μένα. Η ομάδα είναι στο πλευρό του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πεθαίνει για τους παίκτες του. Δεν νομίζω ότι όλοι οι προπονητές είναι έτσι, δεν υπάρχουν πολλοί. Είναι τιμή μου να έχω αυτόν προπονητή, έκανα τη σωστή επιλογή, επειδή γίνομαι ολοένα και καλύτερος», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ