Συνεχίζει ακάθεκτη στην Ιταλία η Λάτσιο

Συνεχίζει ακάθεκτη στην Ιταλία η Λάτσιο

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιμόμπιλε αλλά και στο τέρμα του Κορέα η Λάτσιο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Πάρμα και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Τις υψηλές πτήσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα συνέχισε η Λάτσιο, με την ομάδα της Ρώμης να επικρατεί με 2-0 της Πάρμας εκτός έδρας με γκολ του Ιμόμπιλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και του Κορέα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με αυτήν νίκη οι «λατσιάλοι» σκαρφάλωσε έστω προσωρινά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και καθιερώθηκε στην τετράδα.

Η ομάδα του Πίπο Ιντζάκι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά η Πάρμα είχε κλείσει καλά τους χώρους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ελεύθερους χώρους μέχρι να φτάσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και να βρουν τους χώρους για να πάρουν την νίκη.

Στο άλλο ματς που άρχιζε στις 16:00, Μπολόνια και Τορίνο ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της πρώτης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Φάλκε στο 14ο λεπτό, αποτέλεσμα που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπασέλι έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τορίνου, αλλά η Μπολόνια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Στανταντέρ αρχικά μείωσε σε 2-1 στο 59ο λεπτό, με τον Καλαμπρέσι να ισοφαρίζει το παιχνίδι στο 77. Το τελευταίο τέταρτο καμία ομάδα δεν κατάφερε να βάλει το γκολ της νίκης με αποτέλεσμα να μείνει το 2-2 σαν τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ