Ίντερ – Μίλαν 1-0

Ίντερ – Μίλαν 1-0

Ο μεγάλος αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι έκρινε με γκολ του στο 90+2’ το ντέρμπι του Μιλάνου, χαρίζοντας τη νίκη (1-0) κόντρα στη Μίλαν για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Το «ντέρμπι της Παναγίας» βάφτηκε για άλλη μια φορά στα νερατζούρι. Δράστης ήταν ο αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι που με γκολ του στο 90+2’ λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε την έβδομη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήταν ένα κλασικό νευρικό ιταλικό ντέρμπι. Λίγες φάσεις, αρκετές (7) κάρτες αλλά και δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα που ακυρώθηκαν λόγω VAR. Η αρχή έγινε στο 13’ με τον Ικάρντι να σκοράρει και τον διαιτητή να το ακυρώνει.

Η Ίντερ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι παίκτες της ήταν άστοχοι. Μία ο Ντοναρούμα που απέκρουσε σουτ του Πέρισιτς (24’), μια το δοκάρι που… σταμάτησε τον Βεσίνο στο 34’ και μια η άμυνα των φιλοξενούμενων που ενήργησε σωστά ανακόπτοντας τον Ικάρντι με τάκλιν αυτοθυσίας. Μάλιστα η Μίλαν λίγο έλειψε να σκοράρει κόντρα στη ροή του ματς. Βασικά το έκανε  με τον Μουσάκιο στο 42’, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε συμβουλευόμενος το VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε μια κλασσική… ιταλική σούπα. Μοναδική σοβαρή απειλή ήταν αυτή του Πολιτάνο για την Ίντερ στο 58’. Και εκεί που όλα έδειχναν πως θα είχαμε ένα 0-0 ακόμα, ήρθε ο Μάουρο Ικάρντι να μετατρέψει σε γκολ την σέντρα ξυραφιά του Βεσίνο από τα δεξιά, προλαβαίνοντας όλη την ιταλική άμυνα.

Το γκολ αυτό χάρισε τη νίκη στους νερατζούρι οι οποίοι έφτασαν στους 19 βαθμούς και την 3η θέση, επιβεβαιώνοντας το καλό της φεγγάρι και φτάνοντας τις 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ