Ο Μαρσέλο θέλει να πάει στη Γιουβέντους

Ο Μαρσέλο θέλει να πάει στη Γιουβέντους

Σύμφωνα με την ιταλική Tuttosport o Μαρσέλο εξέφρασε την επιθυμία του στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να μεταγραφεί στη Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο ήταν αυτοκόλλητοι στη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία είναι πολύ πιθανό να ξανασμίξουν και στη Γιουβέντους. Όπως αναφέρει η Tuttosport που αποκάλυψε το καλοκαίρι τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Γηραιά Κυρία, ο Μαρσέλο ζήτησε από τη διοίκηση των μερένχες να μεταγραφεί στην ιταλική ομάδα.

Η κρίση που περνάει η βασίλισσα αγωνιστικά, η παρουσία του Λοπετέγκι στον πάγκο αλλά κυρίως η παρουσία του Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι κάποιοι από τους λόγους που ο Βραζιλιάνος μπακ θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο. Τα σενάρια για μεταγραφή του Μαρσέλο στη Γιουβέντους υπήρχαν από το καλοκαίρι, όμως πλέον είναι πιο έντονα από ποτέ.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Γιουβέντους έχει βρει τον τρόπο απόκτησης του Βραζιλιάνου, καθώς θα πουλήσει τον Άλεξ Σάντρο και θα προσφέρει περίπου 50-60 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ