Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού : «Η αλήθεια βγαίνει πάντα στη φόρα»

Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού : «Η αλήθεια βγαίνει πάντα στη φόρα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε για πρώτη φορά απευθείας τις κατηγόριες για βιασμό που αντιμετωπίζει, τονίζοντας πως «η αλήθεια βγαίνει πάντα στη φόρα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να σχολιάσει για πρώτη φορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει περί βιασμού της 34χρονης Αμερικανίδας, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία ισχυρίζεται πως το 2009 ο Πορτογάλος της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ο Πορτογάλος μίλησε σχετικά με αυτό στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρέπεμψε στην ανακοίνωση των δικηγόρων του, ενώ τόνισε πως δεν σκοπεύει να πει ψέματα για την εν λόγω κατάσταση και πως «η αλήθεια βγαίνει πάντα στη φόρα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάναμε μια δήλωση πριν δύο εβδομάδες. Φυσικά και δεν θα πω ψέμματα για αυτήν την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου είναι βέβαιοι, το ίδιο και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και την ζωή. Έχω ανθρώπους που φροντίζουν γι’ αυτό. Η αλήθεια βγαίνει πάντα στη φόρα. Πάντα χαμογελάω. Είμαι ευλογημένος. Παίζω σε έναν φανταστικό σύλλογο, έχω μία υπέροχη οικογένεια και είμαι υγιής. Έχω τα πάντα. Τα υπόλοιπα δεν με επηρεάζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ