Τον Μάιο του 2019 ξεκινά η ανακατασκευή του γηπέδου της Αταλάντα

Τον Μάιο του 2019 ξεκινά η ανακατασκευή του γηπέδου της Αταλάντα

Η Αταλάντα επισημοποίησε ότι τον Μάιο του 2019 θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του γηπέδου της, κάνοντας έτσι το μεγαλύτερο βήμα στην ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Αυτό που είχε γίνει γνωστό μέσω μπαράζ δημοσιευμάτων στην Ιταλία τους περασμένους μήνες, πήρε πλέον επίσημη μορφή. Τον Μάιο του 2019, πιθανότατα δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Serie A, θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου της Αταλάντα.

Πρόκειται για ένα θέμα που είχε ανοίξει στο ξεκίνημα της «εποχής» Αντόνιο Περκάσι στη διοικητική ηγεσία των Νερατζούρι τον Ιούνιο του 2010, εντούτοις γίνεται πραγματικότητα πάνω από οκτώ χρόνια αργότερα. Το ενδεχόμενο κατασκευής ολοκαίνουριου γηπέδου είχε πέσει επίσης στο τραπέζι, όμως εντέλει δεν επικράτησε.

Η ομάδα του Μπεργκάμο αναμένεται να αναβαθμίσει το Stadio Atleti Azzurri d’Italia τόσο ώστε να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει για διαφόρων ειδών τουριστικές υπηρεσίες, από εστιατόρια μέχρι μουσεία και πολυκαταστήματα, τα οποία προφανώς θα επιφέρουν έσοδα και περαιτέρω ανάπτυξη.

Φυσικά, ευελπιστούν η προσπάθεια αυτή να συμβαδίσει με τη γενικότερη πρόοδο της ομάδας τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει καθιερωθεί στην πρώτη δεκάδα της Serie A και διεκδικεί σταθερά ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό τις οδηγίες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, αναδεικνύοντας και ορισμένους εξαιρετικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ