Ρονάλντο: «Ημουν σίγουρος για το γκολ αμέσως μόλις σούταρα»

Ρονάλντο: «Ημουν σίγουρος για το γκολ αμέσως μόλις σούταρα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε μετά την λήξη του αγώνα με την Έμπολι για την δύσκολη επικράτηση της Γιουβέντους αλλά και για το εξαίσιο δεύτερο τέρμα που σημείωσε δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Γιουβέντους στην δύσκολη νίκη της επί της Έμπολι, σκοράροντας ένα πανέμορφο τέρμα που έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στους Μπιανκονέρι. Όπως ήταν φυσικό, ο Πορτογάλος αστέρας μίλησε μετά την λήξη του αγώνα στο Sky Italia, αναφερόμενος σε αυτό το τέρμα, ενώ σχολίασε και την κακή εμφάνιση της ομάδας του.

Πιο αναλυτικό, ο 33χρονος άσος μίλησε για τα εξής:

Πως η κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε νίκη;

«Ηταν περίπλοκο σήμερα, πάντα είναι έτσι μετά το Champions League. Αντιδράσαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, το αξίζαμε και κρατήσαμε καλά την μπάλα».

Για το δεύτερο γκολ που πέτυχε;

«Δεν το θυμάμαι καλά, εννοώ όλη τη φάση, το πώς βγήκαμε στην κόντρα. Θα το ξαναδώ στην τηλεόραση, αλλά όταν σούταρα ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει στα δίχτυα».

Πώς ήταν οι μέρες σας μετά το Μάντσεστερ και μέχρι σήμερα;

«Σημαντικές. Ο μίστερ μας το είχε πει ότι σήμερα θα ήταν δύσκολα. Στο Μάντσεστερ ήταν μια φανταστική εμφάνιση της ομάδας, μια φανταστική εμφάνιση πραγματικά. Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ