Ρονάλντο: «Δείξαμε ότι είμαστε κορυφαία ομάδα»

Ρονάλντο: «Δείξαμε ότι είμαστε κορυφαία ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως νίκες κόντρα σε Έμπολι και Γιουνάιτεντ αποδεικνύουν ότι η Γιουβέντους είναι κορυφαία ομάδα

Σε προσωπική υπόθεση μετέτρεψε την νίκη επί της Έμπολι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς τα δύο δικά του γκολ ήταν αυτά που οδήγησαν την Γιουβέντους στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Πορτογάλος σταρ, προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, αλλά και το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα. Χθες αξίζαμε τη νίκη και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Μάντσεστερ, δείξαμε ότι είμαστε κορυφαία ομάδα».

«Αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ της Έμπολι. Δημιουργήσαμε περισσότερους ανοιχτούς χώρους και κάναμε περισσότερα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κουρασμένοι μετά το παιχνίδι στο Μάντσεστερ και ξέραμε ότι θα ήταν επικίνδυνο ματς το αποψινό. Το «αφεντικό» μας το είχε τονίσει»

«Δεν είχα την ευκαιρία να δω ριπλέι του γκολ μου ακόμα. Συνέβη πολύ γρήγορα. Ένιωσα σίγουρος, σούταρα και αποδείχτηκε ότι ήταν ένα σπουδαίο γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ