Ικάρντι: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται»

Ικάρντι: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται»

Ο Μάουρο Ικάρντι σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Ίντερ επί της Λάτσιο με 3-0 και τόνισε πως οι νερατζούρι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και βελτιώνονται συνέχεια.

Η Ίντερ πήρε τεράστιο διπλό στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο με 3-0 και έπιασε τη Νάπολι στη δεύτερη θέση της Serie A. Ο Μάουρο Ικάρντι μίλησε για το αποτέλεσμα με τους λατσιάλι και τόνισε πως οι νερατζούρι βελτιώνονται συνεχώς και βρίσκονται στον σωστό δρόμο ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός:

«Αισθάνομαι πολύ καλά αυτήν την περίοδο στην Ίντερ. Παίζουμε καλά, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όμως θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα».

Στη συνέχεια ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: «Δεν είμαστε η αντι-Γιουβέντους, καθώς θέλουμε μερικά βήματα ακόμα για να τους φτάσουμε. Είμαστε, όμως χαρούμενοι με ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα μας βελτιώνεται, παίζει καλό ποδόσφαιρο και το έκανε και σήμερα εξαιρετικά. Βρήκαμε τους χώρους για να πετύχουμε το στόχο μας αντικατοπτρίζοντας και την καλή δουλειά που έχουμε κάνει».

Τέλος ο 25χρονος αρχηγός των «νερατζούρι» αναφέρθηκε και στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Είναι σημαντικό να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας, καθώς ξέρουμε ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στην επίθεση. Όταν το καταφέρνουμε γνωρίζουμε ότι είμαστε κοντά στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ