Λεονάρντο : «Αβάσιμες οι φήμες περί απομάκρυνσης Γκατούζο, δύσκολος ο στόχος του Champions League για τη Μίλαν»

Λεονάρντο : «Αβάσιμες οι φήμες περί απομάκρυνσης Γκατούζο, δύσκολος ο στόχος του Champions League για τη Μίλαν»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Τζενάρο Γκατούζο, ενώ επισήμανε της δυσκολία του στόχου της επιστροφής στο Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/10, 21:30) η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του φετινού Europa League, Μίλαν, αντιμετωπίζει την Τζένοα στο Σαν Σίρο, σε μια αναμέτρηση που οι Ροσονέρι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και Champions League, καθώς επί το παρόντος βρίσκονται στην 5η θέση και στο -3 από την 4η Λάτσιο.

Λίγες ώρες προ της σέντρα του αγώνα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου και άλλοτε σπουδαίος μεσοεπιθετικός, Λεονάρντο, ξεκαθάρισε πως ο Τζενάρο Γκατούζο έχει την απόλυτη στήριξη. Και μάλιστα το έκανε με κατηγορηματικό τρόπο.

«Οι φήμες σχετικά με απομάκρυνση του Γκατούζο προέρχονται έξω από την ομάδα, επομένως όπως το βλέπω εγώ είναι αβάσιμες. Γι’ αυτό δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να τις διαψεύσουμε. Επειδή ο Γκατούζο γνωρίζει ότι έχει την απόλυτη στήριξή μας», ανέφερε αρχικά, ενώ εν συνεχεία του ζητήθηκε να διευκρινίσει το στόχο της Μίλαν για τη φετινή σεζόν:

«Θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δεν μπορεί να μας γίνει εμμονή αυτό. Είναι φυσιολογικό να ονειρεύεσαι θέση στο Champions League, είναι στο DNA αυτής της ομάδας. Με το ρόστερ που έχουμε είναι εφικτός στόχος. Σε τέτοιο βαθμό που απέχουμε μόλις τρεις πόντους από αυτό. Έχουμε αυτό το στόχο, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ