Όλσεν: «Ήταν δύσκολο να αντικαταστήσω τον Άλισον»

Όλσεν: «Ήταν δύσκολο να αντικαταστήσω τον Άλισον»

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για την πίεση που ένιωθε τις πρώτες του μέρες στη Ρόμα.

Ο Ρόμπιν Όλσεν μεταγράφηκε στην Ρόμα ως αντικαταστάτης του Άλισον, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι για τη Λίβερπουλ.

Ο Σουηδός γκολκίπερ μίλησε για τις πρώτες μέρες του στους «τζιαλορόσι», αλλά και για το πόσο διαφορετικό είναι το ιταλικό πρωτάθλημα, σε σχέση με άλλα που έχει αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι αλήθεια ότι όταν ήρθα στη Ρόμα, υπήρχε πολύ πίεση πάνω μου, αλλά αυτό είναι λογικό όταν πας σε ένα μεγάλο σύλλογο. Η Ρόμα μόλις είχε πουλήσει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα και εγώ είχα έρθει να τον αντικαταστήσω. Ήταν δύσκολο για μένα, καθώς ήξερα ότι θα έχω πίεση και θα έπρεπε να δείξω τις ικανότητες μου στο γήπεδο»

«Δουλεύω κάθε μέρα, κάθε λεπτό για να δείξω την ποιότητα μου και να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο. Η διαφορά ανάμεσα στο ιταλικό πρωτάθλημα και σε αυτό από το οποίο έρχομαι είναι τεράστια. Η Serie A είναι τελείως διαφορετική. Είναι ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα, με περισσότερη τεχνική και συνολικά πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση.»

«Πλέον έχω συμπαίκτες και αντιπάλους καλύτερους παίκτες. Είναι τελείως διαφορετικό. Όταν έφτασα, όλα ήταν καινούργια για μένα. Νέος τρόπος δουλειάς, τεχνικής, άλλες μέθοδοι. Χρειάστηκα λίγο χρόνο, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί»

«Τα ιταλικά μου βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Δεν έχω πρόβλημα στο να επικοινωνώ με τους συμπαίκτες μου και να με καταλαβαίνουν. Βρίσκομαι στη Ρόμα εδώ και κάποιους μήνες και προφανώς έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ