Νάπολι – Έμπολι 5-1

Νάπολι – Έμπολι 5-1

Η Νάπολι επικράτησε εύκολα με 5-1 της Έμπολι με τους Μέρτενς και Ινσίνιε να «βγάζουν μάτια» για ακόμη μία φορά.

Μία εκπληκτική Νάπολι, με τους Μέρτενς και Ινσίνιε να πετάνε «φωτιές», έκανε σμπαράλια την άμυνα της Έμπολι και έφτασε στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Σκόρερ για τους Ναπολιτάνους ήταν ο Ντρις Μέρτενς (38′,64′,93′), 9′ Λορέντσο Ινσίνιε και στο 90′ ο Αρκάντιους Μίλικ.

Στο Σαν Πάολο η Νάπολι δεν αστειεύεται και το απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά και έδειξαν στην Έμπολι ότι πολύ δύσκολα θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Ο Λορέντσο Ινσίνιε ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο έβαλε μπροστά τους Ναπολιτάνους και «ανάγκασε» την Έμπολι να βγει από το «καβούκι» της. Η Νάπολι έψαξε και το δεύτερο γκολ που λίγο-πολύ θα κλείδωνε τη νίκη και το βρήκε στο 38ο λεπτό με τον Μέρτενς να πετυχαίνει το 2-0, σκορ που βρήκε τις ομάδες στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την Νάπολι και μείωσαν στο 58′ μπαίνοντας εκ νέου στην αναμέτρηση. Η συνέχεια όμως ήταν καταιγιστική, με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν το γκάζι μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Μέρτενς στο 64′, ο Μίλικ στο 90′ και ο Μάρτινς στο 93′ για να κλείσει το χατ τρικ του, έκαναν το τελικό 5-1.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μαλκί, Χισάι, Ζιενλίνσκι, Ρογκ (63′ Αλαν), Φαμπιάν Ρουίθ (63′ Καγιεχόν), Ντιαβαρά, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Προβεντέλ, Σιλβέστρε, Αντονέλι, Μαϊέτα, Ντι Λορέντζο, Ακουα (67′ Ζάιτς), Ουτσάν (79′ Λα Γκουμίνα), Κρούνιτς (68′ Πασκουάλ), Μπενασέρ, Τραορέ, Καπούτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ