Γκατούζο: «Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες στους τραυματισμούς»

Γκατούζο: «Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες στους τραυματισμούς»

Ο προπονητής της Μίλαν δεν έψαξε άλλοθι στους τραυματισμούς, ενώ τόνισε την δυσκολία του παιχνιδιού με την Ουντινέζε.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή, την Ουντινέζε εκτός έδρας και θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών βασικών της παικτών, καθώς Τσαλχάνογλου, Μπίλια, Μποναβεντούρα και Καλάμπρια δεν θα αγωνιστούν.

Στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα, ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας του, ωστόσο τόνισε πως δεν γίνεται να αποτελούν δικαιολογία, ενώ αναφέρθηκε και στους δυσκολίες που θα συναντήσουν οι «ροσονέρι» στην έδρα της Ουντινέζε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Την Τετάρτη, ο Τσαλχάνογλου έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο παιχνίδι με την Τζένοα και αυτό εκτιμήθηκε. Προπονήθηκε χτες, αλλά πόναγε στον αστράγαλο, οπότε χρειάζεται τρεις με τέσσερις ξεκούραση, το ίδιο και ο Καλάμπρια»

«Έχουμε χάσει κάποιους παίκτες, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Παλέψαμε πολύ για να είμαστε σε μία θέση που οδηγεί στο Champions League και τώρα ελπίζουμε να μείνουμε εδώ. Οι νίκες βοηθούν στο να έχουμε καλή ψυχολογία και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε»

«Η Ουντινέζε μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν αποφασιστικότητα και πίστη για τη νίκη αύριο. Πάντα δυσκολευόμασταν στο Ούντινε και περιμένω το ίδιο την Κυριακή. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες στους τραυματισμούς, αλλά να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που πιστεύει πολύ στον εαυτό της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ