Ίντερ – Τζένοα 5-0

Ίντερ – Τζένοα 5-0

Η φορμαρισμένη Ίντερ πέταγε φωτιές για ακόμη μία φορά, με το τελευταίο της θύμα να είναι η Τζένοα που την διέλυσε με 5-0.

Η φορμαρισμένη Ίντερ πέταγε φωτιές για ακόμη μία φορά, με το τελευταίο της θύμα να είναι η Τζένοα που την διέλυσε με 5-0. Σκόρερ για τους «νερατζούρι» ήταν οι Γκαλιανρτίνι στο 14′ και 49′, Πολιτάνο στο 16′, Ζοάο Μάριο στο 91′ και ο Ναϊνγκολάν στο 93′.

Η Ίντερ ήταν εξαιρετική και με θεαματικό επιθετικό ποδόσφαιρο διέλυσε την Τζένοα με 5-0, φτάνοντας έτσι στην έβδομη σερί νίκη στη Σέριε Α και σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να σκοράρουν δύο γρήγορα γκολ στο 14′ και στο 16′ με τους Γκαλιαρντίνι και Πολιτάνο αντίστοιχα, γκολ που έδιωξαν το άγχος και ανάγκασαν την ομάδα της Τζένοα να βγει από το «καβούκι» της και να ψάξει τρόπο να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου 45λεπτου, οι Μιλανέζοι βγήκαν στο δεύτερο μέρος στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρουν ξανά και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο Γκαλιαρντίνι με το δεύτερό του γκολ τέσσερα λεπτά από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 3-0. Η Ίντερ έριξε ταχύτητα στη συνέχεια αλλά ακόμη κι έτσι κατάφερε να σκοράρει άλλες δύο φορές στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ζοάο Μάριο και Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Η ομάδα του Μιλάνου με τη νίκη της αυτή έπιασε τη Νάπολι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι της πρωτοπόρου Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρ, Ντ’ Αμπρόζιο, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς (87′ Ναϊνγκολάν), Ζοάο Μάριο, Πολιτάνο (58′ Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς (76′ Μπόρχα Βαλέρο), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Τζένοα (Ιβάν Γιούριτς): Ράντου, Γκίντερ, Μπιράσκι, Πέδρο Περέιρα, Ρομέρο, Λάζοβιτς, Σάντρο (58′ Μιγκέλ Βελόζο), Ρόμουλο (80′ Ομεόνγκα), Μπέσα, Πάντεβ (51′ Πιόντεκ), Κουαμέ.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ