Γιουβέντους – Κάλιαρι 3-1

Γιουβέντους – Κάλιαρι 3-1

Ο Ντιμπάλα σκόραρε μόλις στα 44", ο Ζοάο Πέδρο ισοφάρισε με εξαιρετικό τελείωμα και ένα αυτογκόλ του Μπράνταριτς στο 38' ουσιαστικά χάρισε τη νίκη Γιουβέντους, παρά τη μέτρια βραδιά στην οποία βρέθηκε η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Κουαδράδο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 88'.

Ήταν ένα από τα λίγα βράδια της φετινής σεζόν που δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος της βραδιάς πάλι το δικό της έμελλε να περάσει.  Ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε μόλις στα 44″ με πλασέ από θέση εντός περιοχής κι αυτό προφανώς ήταν καλός οιωνός για τους Μπιανκονέρι. Θεωρητικά κάτι τέτοιο εκτονώνει την πίεση και «λύνει» τα πόδια. Στην πράξη δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο.

Η Κάλιαρι έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στο 36′ βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ζοάο Πέδρο πάλεψε, κατέβασε και γύρισε το σώμα του, για να εκτελέσει υποδειγματικά μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος του ο συμπαίκτης έβαλε… χαλινάρι στον ενθουσιασμό της ομάδας του. Ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Μπράνταριτς, επιδίωξε να απομακρύνει στο πρώτο δοκάρι, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το 88′, παρά το δοκάρι του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Σε εκείνο το σημείο ο Πορτογάλος επιθετικός «σέρβιρε» στον Κουαδράδο, ο οποίος είχε εύκολη δουλειά για να γράψει το τελικό 3-1. Λίγο νωρίτερα ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ είχε αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα του, παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό, ευτυχώς για τη Γιούβε, δεν στάθηκε εμπόδιο.

Οι Τορινέζοι κέρδισαν και στο κακό βράδυ τους, έμειναν στο +6 από Νάπολι και Ίντερ και συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο. Άραγε θα τους σταματήσει κανείς;

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέζνι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κανσέλο, Ματουιντί (83′ Μπαρτζάλι), Πιάνιτς (70′ Άλεξ Σάντρο), Μπεντανκούρ, Ντόογκλας Κόστα (46′ Κουαδράδο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα.

Κάλιαρι (Ρονάλντο Μαράν): Κράνιο, Τσεπιτέλι, Πιτσακάνε, Σρνα, Παντοΐν (80′ Σάου), Ιονίτα (67΄Φαραγκό), Κάστρο, Ζοάο Πέντρο, Μπράνταριτς (56′ Τσιγκαρίνι), Μπαρέλα, Παβολέτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ