Λαβέτσι: «Νάπολι και Παρί μέσα στην καρδιά μου»

Λαβέτσι: «Νάπολι και Παρί μέσα στην καρδιά μου»

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι μίλησε για τις δύο ομάδες και την αγάπη που έχει για αυτές, καθώς και το μεταξύ τους παιχνίδι

Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται την Τρίτη για την 4η αγωνιστική του Champions League, σε ένα άκρως κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα και των δύο ομάδων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Παριζιάνων, ομολογώντας πως αγαπάει εξίσου τους δύο συλλόγους, ενώ τόνισε πως θα ήθελε πολύ να έχει κατακτήσει ένα Champions League στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η Νάπολι και η Παρί είναι δύο ομάδες που έχω μέσα στην καρδιά μου. Θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα, αλλά πάνω από όλα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τους δύο συλλόγους, καθώς ξέρουν ότι πρέπει να κερδίσουν εάν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση»

«Η Νάπολι είναι μια πιο σφιχτή ομάδα, με τους παίκτες της να είναι πάντα στις σωστές θέσεις. Έδειξαν καλά σημάδια στο πρώτο παιχνίδι. Η Παρί πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη και να πάρει τη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι»

«Το Champions League είναι μία πολύ ιδιαίτερη διοργάνωση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κατακτήσεις τον τίτλο, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το γεγονός ότι δεν το κέρδισα με την Παρί είναι κάτι που με πονάει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ