Κίεβο – Σασουόλο 0-2

Κίεβο – Σασουόλο 0-2

Στην 6η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Σασουόλο μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κίεβο (2-0) και παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Τεσσάρα για την Τορίνο επί της Σαμπντόρια. «Λευκή» ισοπαλία για Πάρμα και Φροζινόνε.

Δύο ισοπαλίες, δύο ήττες, είχαν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις τάξεις της Σασουόλο, όμως την Κυριακή το απόγευμα (04/11), κόντρα στην ουραγό Κιέβο, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Πήρε τη νίκη με το επαγγελματικό 2-0 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, θέση που της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Το Bedegonti ήταν το δεύτερο «άνδρο» που ρίχνει η ομάδα της επαρχίας Μοντένα. Βέβαια η ουραγός Κιέβο του Τζιαμπιέρο Βεντούρα δεν αποτελεί φόβητρο. Οι Νεροβέρντι άνοιξαν το σκορ στο 42′ από την ωραία προσπάθεια του Ντι Φραντσέσκο και στην εκπνοή, συγκεκριμένα στο 93′ μετά το αυτογκόλ του Τζακερίνι (0-2) μετά την ασταθή απόκρουση του Σορεντίνο στον Μπεράρντι, έκλεισαν το εκτός έδρας «τρίποντο».

Σαμπντόρια – Τορίνο 1-4

Η Τορίνο ξέσπασε με εμφατική «τεσσάρα» επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα (4-1) και ξόρκισε για λίγο το αρνητικό κλίμα και την γκρίνια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο  12′ με την κεφαλιά του Μπελότι (0-1) που ήταν σε μεγάλη μέρα. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, έκανε το 0-2 στο 43′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του διεθνή Ιταλού φορ (0-2) από το σημείο του πέναλτι (πέναλτι που παραχώρησε ο Αουντέρο). Στο 56′ ο Ιάγκο Φαλκέ έκανε το 0-3, ενώ ο Ίτσο έκανε το 1-4.  Νωρίτερα οι Γενοβέζοι είχαν καταφέρει να βάλουν το γκολ της τιμής από το πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 65′ (με το οποίο μείωσαν προσωρινά σε 1-3). Η Τορίνο ανέβηκε έτσι στην 7η θέση της Serie A.

Πάρμα – Φροζινόνε 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Πάρμα και Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να επιστρέψουν στις νίκες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας παραμένει η νεοφώτιστη Φροζινόνε . Οι γηπεδούχοι -οι οποίοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60′ λόγω τη αποβολής του Στούλατς- είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, δεν κατάφερνα όμως να τις εκμεταλλευτούν έτσι μοιραία συμβιβάστηκαν με τη «λευκή» ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ