Μίλαν : Tέλος κι επίσημα ο Μοντέλα, ανέλαβε ο Γκατούζο

Μίλαν : Tέλος κι επίσημα ο Μοντέλα, ανέλαβε ο Γκατούζο

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν κι ο Τζενάρο Γκατούζο είναι κι επίσημα νέος προπονητής των ροσονέρι, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόλυση του Βιντσέντζο Μοντέλα και επισημοποίησε την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα, μετά την ισοπαλία (0-0) της Μίλαν με την Τορίνο στο Σαν Σίρο ήταν σε δυσχερή θέση, κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα από την ίδια την ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόλυση του.

Η Μίλαν συνεχίζει να παραπαίει στο πρωτάθλημα, έχει χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις και κινδυνεύει ξανά με την αποτυχία των προηγούμενων ετών. Αυτό ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον Βιντσέντζο Μοντέλα μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Mάλιστα πέρα από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μοντέλα, η Μίλαν γνωστοποίησε πως αντικαταστάτης του θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 39χρονος προπονητής έχει περάσει στο παρελθόν από τη Σιόν, την Παλέρμο, την Πίζα και τον ΟΦΗ, τη σεζόν 2014-2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ