Συμφωνία Βενγκέρ – Μίλαν αναφέρει το France Football

Συμφωνία Βενγκέρ – Μίλαν αναφέρει το France Football

Το γαλλικό περιοδικό France Football θεωρεί δεδομένη την συμφωνία της Μίλαν με τον 69χρονο τεχνικό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αδυνατούν να τον φανταστούν στον πάγκο άλλης ομάδας. Όπως συμβαίνει με τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με έναν μόνο ρόλο. Ο Αρσέν Βενγκέρ χάραξε την πορεία της καριέρας του στον πάγκο της Άρσεναλ. Την ανέλαβε το 1996, την αποχαιρέτησε πέρυσι. Ο πολύπειρος τεχνικός από το τέλος της περασμένης σεζόν, λοιπόν, μετά από 22 συναπτά έτη βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης και ίσως το μονοπάτι τον οδηγήσει στο Μιλάνο στον πάγκο των Ροσονέρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Sky Sports, δεν το έκρυψε. Έφυγε από το Έμιρεϊτς τον περασμένο Μάιο και ψάχνει την επόμενη στάση. «Θα βρίσκομαι κάπου, νωρίς το επόμενο έτος, αλλά δεν ξέρω πού», δήλωσε ο 69χρονος συγκεκριμένα. «Ξεκουράστηκα. Παρακολούθησα πολύ ποδόσφαιρο. Μου λείπει». Το όνομά του έχει συμπεριληφθεί σε πολλά ρεπορτάζ. Σε ρεπορτάζ συλλόγων που προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους. Βλέπε Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ. Ακόμα και ο επικεφαλής ενός κινεζικού συλλόγου φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αλσατό. Το όνομά του ακούστηκε και για τον ρόλο του γενικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν στη θέση του Αντέρο Ενρίκε.

France Football: Ο Αρσέν Βενγκέρ στη Μίλαν, μια άφιξη που μπορεί να θεωρείται deal

Ο άνθρωπος με τους τρεις τίτλους Premier League και τα επτά Κύπελλα Αγγλίας, διαπραγματεύεται εδώ και μερικές εβδομάδες με τη Μίλαν. Οι διαπραγματεύσεις αυτές είναι κοντά στην επιτυχία, με τους Ροσονέρι να ποντάρουν σε μια γρήγορη επανεκκίνηση πριν χαθεί το… τρένο.  Η κατάσταση του συλλόγου της Λομβαρδίας δεν είναι δραματική, αλλά απέχει πολύ από τις προσδοκίες του νέου βασικού μετόχου της, που ανέλαβε τα χρέη του Γιονγκχονγκ Λι, της αμερικανικής εταιρίας Elliott Management. (Αρχής γενομένης από τις 25/08 και την ήττα από τη Νάπολι, οι Ροσονέρι έχουν 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις)

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα αντικαταστήσει τον Τζενάρο Γκατούζο, αποκαλύπτει το France Football.  Θα έχει επίσης επαυξημένο ρόλο μαζί με τα καθήκοντά του ως προπονητή, σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή, τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο. Αυτή η άφιξη ενός από τους μεγαλύτερους Γάλλους προπονητές θα είναι επιπλέον ενορχηστρωμένη από τον Πολ και τον Γκόρντον Σίνγκερ. Οι δισεκατομμυριούχοι, ο πατέρας και ο γιος που διαχειρίζονται το… ταμείο, και έχουν στα χέρια τους τη Μίλαν παράλληλα με συμφέροντα στη Λιλ. Οι δύο επιχειρηματίες, που ξοδεύουν χρόνο στο Λονδίνο έχοντας πολλές επιχειρήσεις στην Αγγλία, είναι οπαδοί … της Άρσεναλ. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μεταδίδουν στο εξωτερικό η άφιξη του Βενγκέρ στο σύλλογο των επτά πρωταθλημάτων μπορεί να θεωρείται «τελειωμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ