Ο Ιακίνι ανακοινώθηκε από την Έμπολι

Ο Ιακίνι ανακοινώθηκε από την Έμπολι

Τέλος στα σενάρια περί Εθνικής Ελλάδας και Τζιουζέπε Ιακίνι μπήκαν το μεσημέρι της Τρίτης (06/11), καθώς η Έμπολι ανακοίνωσε την πρόσληψη του 54χρονου προπονητή.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (03/11) γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η ΕΠΟ έχει προσεγγίσει τον Τζιουζέπε Ιακίνι για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, τονίζοντας πως του έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών, παρά την προ ημερών απόφαση για πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη αντί του Μίχαελ Σκίμπε.

Το μεσημέρι της Τρίτης (06/11) το εν λόγω σενάριο έληξε μια και καλή. Ο Ιταλός φερόταν να έχει διαμηνύσει ούτως ή άλλως στην ελληνική ομοσπονδία πως είχε θέσει σε προτεραιότητα το να εργαστεί σε διασυλλογικό επίπεδο και συγκεκριμένα στη Serie A.

Και αυτό ακριβώς συνέβη, καθώς η Εμπολι ανακοίνωσε την πρόσληψή του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αντί του Αουρέλιο Αντρεατσόλι, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα με 5-1 από τη Νάπολι στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ιακίνι έχει εργαστεί κατά σειρά σε Βενέτσια, Τζεζένα, Βιτσέντζα, Πιανέντζα, Κίεβο Βερόνα, Μπρέσια, Σαμπντόρια, Σιένα, Παλέρμο, Ουντινέζε και Σασουόλο. Δεν έχει αποχωρήσει σε κανένα σημείο της προπονητικής καριέρας του από την Ιταλία. Σε πάγκο συλλόγου της Serie A έχει καταγράψει τις περισσότερες εμφανίσεις στην Παλέρμο (91), ενώ τελευταία ομάδα του αποτέλεσε η Σασουόλο, από την οποία αποχώρησε στις 5 του περασμένου Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ