Ο Αντσελότι μιμήθηκε και… δικαιολόγησε την κίνηση του Μουρίνιο (pic)

Ο Αντσελότι μιμήθηκε και… δικαιολόγησε την κίνηση του Μουρίνιο (pic)

Ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, κλήθηκε να σχολιάσει τη χειρονομία του Ζοσέ Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους δικαιολογώντας την στάση του Πορτογάλου κόουτς.

Μετά την εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γιουβέντους ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε το χέρι του στο αυτί για να προτρέψει έτσι τους οπαδούς των μπιανκονέρι να φωνάξουν περισσότερο. Η κίνηση αυτή του πολύπειρου κόουτς έκανε τον γύρο του κόσμου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Κάρλο Αντσελότι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Νάπολι κόντρα στη Τζένοα, κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω συμβάν και αφού αρχικά μιμήθηκε την χειρονομία του Μουρίνιο, στη συνέχεια τάχτηκε υπέρ του Πορτογάλου σημειώνοντας τα εξής:

«Όποιος βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχει μία ευθύνη πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση του Μουρίνιο και για το λόγο πως δεν ήταν χυδαία αλλά μόνο ειρωνική. Μετά από 90 λεπτά προσβολών μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να ανεχόμαστε τις προσβολές, είναι μία γενικότερη κουλτούρα. Αυτό το πράγμα συμβαίνει σε πολλά μέρη: και στην Νάπολη και στο Μιλάνο. Φτάνει πια με τις προσβολές»!

Δείτε τον Καρλίτο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ