Μίλαν – Γιουβέντους 0-2

Μίλαν – Γιουβέντους 0-2

Με γκολ των Μάντζουκιτς και Κριστιάνο η Γιουβέντους «άλωσε» το Σαν Σίρο επικρατώντας 2-0 της Μίλαν και διατήρησε το +6 από τη δεύτερη Νάπολι.

Πολύ δύσκολα θα το χάσει ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα η Γιουβέντους, που εντός των συνόρων μοιάζει ασταμάτητη. Κόντρα στη Μίλαν είχε εύκολο έργο. Το ματς ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Το πολύ γρήγορο γκολ του Μάντζουκιτς με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Άλεξ Σάντρο, πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 10 λεπτά, έκανε το έργο των παικτών του Αλέγκρι ακόμα πιο εύκολο.

Οι Ροσονέρι εξάλλου δεν διανύουν και την καλύτερη δυνατή τους χρονιά. Πολύ γκρίνια υπάρχει στα πέριξ του Ντουόμο, ενώ το βράδυ της Κυριακής στα προαναφερθέντα έπρεπε να προστεθούν και οι απουσίες. Οι γηπεδούχοι, είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου από την άσπρη βούλα (χέρι του Μπενατιά), όμως ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν σημάδεψε δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι που έπεσε σωστά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0 υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας.

Στην επανάληψη, στο 57ο λεπτό, ο Ντιμπάλα δεν σημάδεψε σωστά για το 2-0 της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ και η Μίλαν πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Εκείνοι που σκόραραν όμως ήταν οι Μπιανκονέρι. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ντοναρούμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81′ «έγραψε» το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Πιπίτα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την οποία… αντίδραση της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (75′ Μπορίνι), Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Τσαλχάνογλου (75′ Λασάλτ), Σούσο, Καστιγιέχο (62′ Κουτρόνε), Ιγουαΐν.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (74′ Κεντίρα), Ματουιντί, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα (78′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ