Τονάλι: «Δεν είμαι ο νέος Πίρλο»

Τονάλι: «Δεν είμαι ο νέος Πίρλο»

Ο νεαρός μέσος δεν συμφωνεί με αυτούς που τον συγκρίνουν με τον Αντρέα Πίρλο.

Ο Σάντρο Τονάλι πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την Μπρέσια στην 2η κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η παρθενική κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγοι αυτοί που τον συγκρίνουν με τον Αντρέα Πίρλο λόγω της θέσης, του τρόπου παιχνιδιού, αλλά και του πλούσιου …μαλλιού του.

Ο Τονάλι σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες στην εθνική ομάδα, στην σύγκριση με τον Αντρέα Πίρλο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε: «Οι πρώτες μέρες μου με την εθνική είναι θετικές. Όλοι είναι καλοί μαζί μου και χαίρονται για την κλήση μου στην ομάδα. Είναι ένα όνειρο για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές να παίξουν στην εθνική τους ομάδα.

Μέχρι χθες, έβλεπα την εθνική Ιταλίας από την τηλεόραση. Μπορώ να μάθω πολλά από αυτήν την εμπειρία.

Ο Αντρέα Πίρλο με έχει εμπνεύσει όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μου, αλλά δεν είμαι ο εγώ ο νέος Πίρλο. Ίσως τα μαλλιά μας να μοιάζουν. Το πρότυπο μου όταν ήμουν μικρός ήταν ο Γκατούζο, καθώς υποστήριζα την Μίλαν.

Δεν ακούω τις μεταγραφικές φήμες. Είναι καλύτερα για μένα να μην τις λαμβάνω υπόψιν μου. Το να μείνω στην Μπρέσια ήταν η σωστή επιλογή, αφού είμαι μόλις 17 και είναι δύσκολο να παίξω στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ