«Νοσοκομείο» η Μίλαν, τραυματίστηκε και Τσαλχάνογλου

«Νοσοκομείο» η Μίλαν, τραυματίστηκε και Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τουρκίας με τη Σουηδία και είναι ο έκτος παίκτης της Μίλαν που αντιμετωπίζει πρόβλημα, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποχώρησε τραυματίας από το Τουρκία – Σουηδία και το όνομά του προστέθηκε δίπλα σε αυτά των Ματία Καλντάρα, Ματέο Μουσάτσιο, Λούκας Μπίγλια, Αλέσιο Ρομανιόλι και Τζάκομο Μποναβεντούρα στο ιατρικό δελτίο της Μίλαν.

O προπονητής των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο έχει σοβαρά θέματα ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Μίλαν, καθώς έξι παίκτες είναι τραυματίες και ψάχνει λύσεις εκ των έσω.

Όσον αφορά τον Τσαλχάνογλου, ο 24χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το Ικόνιο και την αναμέτρηση της εθνικής Τουρκίας για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League και σήμερα (19/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ρομανιόλι για τον επόμενο μήνα, καθώς θα απουσιάσει και από το ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Επίσης ο Ματία Καλντάρα είναι εκτός για τρεις μήνες, ο Ματέο Μουσάτσιο για τον επόμενο ενάμιση μήνα, ο Λούκας Μπίγλια για τους επόμενους τέσσερις, ο Τζάκομο Μποναβεντούρα για τους επόμενους πέντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ