Το αφεντικό τρελάθηκε! Τόσα ζητάει ο Ντε Λαουρέντις για Κουλιμπαλί

Το αφεντικό τρελάθηκε! Τόσα ζητάει ο Ντε Λαουρέντις για Κουλιμπαλί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο στόχαστρο της τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, με τους παρτενοπέι να αξιώνουν για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, απίστευτα χρήματα.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, είναι από τα ονόματα που απασχολούν έντονα αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσά τους και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είναι από τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του ο Ζοζέ Μουρίνιο, όμως οι παρτενοπέι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Και το ποσό που ζητάει φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν συζητάει καμία περίπτωση, αν η προσφορά δεν φτάνει σε αυτό το ύψος. Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι γνωστός για τα σκληρά του παζάρια, αφού για να αποχωρήσουν οι καλύτεροι κατά καιρούς παίκτες της Νάπολι, οι ενδιαφερόμενοι… μάτωσαν οικονομικά. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα οι μεταγραφές των Ζορζίνιο (Τσέλσι-57 εκατ. ευρώ), Ιγκουαΐν (Γιουβέντους-90 εκατ. ευρώ) και Καβάνι (Παρί σεν Ζερμέν-65 εκατ. ευρώ).

Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2023 και είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για κορυφαίος Αφρικανός παίκτης της χρονιάς. Πήρε μεταγραφή στη Νάπολι από την Γκενκ το 2014 έναντι 7,75 εκατ. ευρώ και από τότε έχει 180 συμμετοχές και 8 γκολ για τη Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις, με την χρηματιστηριακή του αξία να αποτιμάται στα 60 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermartk.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ