Serie A : Δύο αγωνιστικές σε Ντε Ρόσι, μια στον Τοροσίδη

Serie A : Δύο αγωνιστικές σε Ντε Ρόσι, μια στον Τοροσίδη

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ντανιέλε ντε Ρόσι για το χαστούκι στον Λαπαντούλα. Χάνει Κάλιαρι ο Τοροσίδης, πρόστιμο στη Γιουβέντους για ρατσιστικά συνθήματα. 

Τις περί τιμωριών αποφάσεις της για την 14η αγωνιστική της Serie A γνωστοποίησε το Πειθαρχικό όργανο του ιταλικού πρωταθλήματος, ρίχνοντας μεταξύ άλλων «καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Ντανιέλε ντε Ρόσι για το χαστούκι του στον Τζανλούκα Λαπαντούλα κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τζένοα.

Η βάσει της ανακοίνωσης «σοβαρά ασεβή συμπεριφορά» του αρχηγού της Ρόμα υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος υπέδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τον Λαπαντούλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 70′, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η αντιαθλητική ενέργεια του Ντε Ρόσι

https://www.youtube.com/watch?v=Er73xTqbaSc

Έτσι, ο Ντανιέλε ντε Ρόσι δεν θα είναι στη διάθεση του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο για τα δύο προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος της Ρόμα, με την ΣΠΑΛ (Παρασκευή 1/12) εντός έδρας και την Κιέβο Βερόνα (Κυριακή 10/12) εκτός έδρας.

Τιμωρία μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Βασίλη Τοροσίδη για την αποβολή του στην εντός έδρας νίκη της Μπολόνια με την Σαμπντόρια και θα λείψει από το -επίσης- εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι (3/12) και στον Τόμας Ερτό της Βερόνα.

Επίσης, πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της εναντίον παικτών της Κροτόνε δέχθηκε η Γιουβέντους, στα 3.500 ευρώ το πρόστιμο στην Ίντερ για την τρίλεπτη καθυστέρηση έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα με την Κάλιαρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ