Γκατούζο: «Οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία»

Γκατούζο: «Οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία»

Ο προπονητής της Μίλαν τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στο μάξιμουμ, παρόλο που έχει αρκετές απουσίες.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάτσιο την Κυριακή, στο ντέρμπι που δεσπόζει στην 13η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «ροσονέρι» Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί παρά τους τραυματισμούς, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στον Ιμπραϊμοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δουλέψαμε με ενθουσιασμό τις προηγούμενες μέρες και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσεγγίζουμε τον αυριανό αγώνα.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί παίκτες μας είναι εκτός δράσης, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία και όλοι πρέπει να δώσουν περισσότερα και να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν.

Πιστεύω πως οι Ρομανιόλι και Μουτσάτσιο θα επιστρέψουν σε τρεις εβδομάδες, αλλά αυτό είναι απλά η γνώμη μου. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί παίκτες έχουν τραυματιστεί την ίδια στιγμή. Προσπαθούμε να βρούμε τι πάει λάθος, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν έχει βρεθεί αντιμέτωποι με περισσότερους τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Τσαλχάνογλου είναι διαθέσιμος, ωστόσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ταλαιπωρείται ακόμα από προηγούμενους τραυματισμούς.

Η Λάτσιο είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά και έκανε πολύ λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Κανείς δεν κινείται στο χώρο σαν τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Με τον Ζλάταν ήμασταν συμπαίκτες και είχα καλή σχέση. Ο κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει ένα παίκτη σαν αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ