Γιουβέντους – ΣΠΑΛ 2-0

Γιουβέντους – ΣΠΑΛ 2-0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το δρόμο και η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της ΣΠΑΛ στο Τορίνο, ανεβαίνοντας (έστω προσωρινά) στο +9 από τη δεύτερη Νάπολι.

12η νίκη σε 13 ματς. 28 γκολ υπέρ, 8 κατά. 37 βαθμοί και στο +9 από τη Νάπολι. Έστω κι αν αυτό το τελευταίο είναι προσωρινό, αν δηλαδή οι Παρτονοπέι κερδίσουν την Κίεβο το μεσημέρι της Κυριακής (25/11, 16:00), υπάρχει λόγος να πιστεύει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ότι μπορεί να το γυρίσει;

Οι Μπιανκονέρι πρόσθεσαν στη φαρέτρα τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δείχνουν να έχουν κάνει κίνηση – ματ. Ο Πορτογάλος φορ συνέχισε την ανοδική πορεία του και απόψε, άνοιξε το σκορ στο 29′ στο Τορίνο και κατά συνέπεια ήταν εκείνος που έδειξε το δρόμο στους πρωταθλητές Ιταλίας για τη νίκη απέναντι στη ΣΠΑΛ.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς ήρθε στο 60′ για να γράψει το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας το 6ο προσωπικό γκολ του στη φετινή Serie A. Κάπου εκεί, «αντίο σας», «καληνύχτα», «κλείσαμε». Η Γιούβε καθάρισε ακόμα ένα θύμα και οδεύει ολοταχώς για τον επόμενο τίτλο. Με τέτοια άνεση, που πλέον θυμίζει μέχρι και το φαινόμενο «Παρί Σεν-Ζερμέν – Ligue 1».

Γιουβέντους: Περίν, Ντε Σίλιο. Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλέξ Σάντρο (87′ Κιελίνι), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντόουγκλας Κόστα (73′ Ματουιντί), Μάντζουκιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΠΑΛ: Γκομίς, Τσιόνεκ, Μπονιφάτσι, Φελίπε, Φάρες, Κούρτιτς, Σιαταρέλα (83′ Βαλντιφιόρι), Λάτσαρι, Μισιρόλι (59′ Βαλότι), Αντενούτσι, Πετάνια (85′ Παλόσκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ