Νάπολι – Κιέβο 0-0

Νάπολι – Κιέβο 0-0

Η Νάπολι σκόνταψε εντός έδρας απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Κιέβο, με το τελικό 0-0 να την αφήνει πίσω στο κυνήγι της Γιουβέντους που βρίσκεται στην κορυφή.

Απρόσμενη «γκέλα» για την Νάπολι, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κιέβο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ναπολιτάνοι δεν έπιασαν τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσης και πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο ήταν σε γρήγορη αντεπίθεση στο 44′ αλλά ο Καγιεχόν δεν κατάφερε να νικήσει τον Σορεντίνο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι βελτιώθηκε και είχε ευκαιρίες να σκοράρει με το σουτ του Ινσίνιε στο 76′ που κατέληξε στο δοκάρι να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία. Στα τελευταία δέκα λεπτά ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι άσκησαν ιδιαίτερα ασφυκτική πίεση και έφτασαν μία ανάσα από το 1-0 στο 88ο λεπτό με τον Κουλιμπαλί να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από κοντινή απόσταση σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία. Το 0-0 σφράγισε την αναμέτρηση και η διαφορά των γηπεδούχων από την πρωτοπόρο Γιουβέντους έφτασε τους 8 βαθμούς πλέον.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Μαλκί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι (74′ Μάριο Ρουί), Ντιαβαρά (59′ Αλαν), Ζιενλίνσκι, Ουνά (59′ Μίλικ), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

Κιέβο (Μίμο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Μπάρμπα, Ροσετίνι, Μπάνι, Ντεπάολι, Ραντοβάνοβιτς, Ομπι (65′ Στεπίνσκι), Χετεμάι, Μπίρσα, Μετζιορίνι (75′ Κατσιατόρε), Πελισιέ (62′ Κιγινέ).

 

Γκέλα για Φιορεντίνα, επική ανατροπή της Έμπολι

Η Φιορεντίνα κόλλησε κι εκείνη από τη μεριά της στο 0-0 μέσα στην έδρα της μέτριας φέτος Μπολόνια. Στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και περιόρισαν αρκετά την ομάδας της Φλωρεντίας. Ελαφρώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε μεγάλο πλεονέκτημα νίκης σε μία πολύ κλειστή αναμέτρηση.

Η Αταλάντα προηγήθηκε με 2-0 της Έμπολι εκτός έδρας με γκολ του Φρόιλερ στο 33′ και του Χάτεμπερ στο 40′ και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε εύκολα ή δύσκολα τη νίκη. Ο Λα Γκιμίνα όμως με το γκολ του στο 42ο λεπτό μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στην διεκδίκηση βαθμών από τον αγώνα. Το αυτογκόλ του Μασιέλο στο 77′ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια και η κόκκινη κάρτα του Ίλισιτς έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά του ματς. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιλβέστρε έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή για την Έμπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ