Γκατούζο για Ρονάλντο: «Είναι αλήθεια ότι φτάσαμε κοντά στην απόκτησή του»

Γκατούζο για Ρονάλντο: «Είναι αλήθεια ότι φτάσαμε κοντά στην απόκτησή του»

Ο Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε ότι η Μίλαν έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε στην άφιξη του Ιβάν Γκαζίδη στους Ροσονέρι και στη δυσκολία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων εν μέσω πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (29/11) ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μισιμιλιάνο Μιραμπέλι, αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε πολύ κοντά στους Ροσονέρι το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας πως η υπόθεση κατέρρευσε λόγω των διοικητικών «τριγμών» στην ομάδα του Μιλάνου.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Πάρμα, ο Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μιραμπέλι, υποστηρίζοντας πως γνώριζε τι συνέβαινε με τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος κατέληξε να μεταγραφεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους.

«Το γνώριζα κι εγώ. Είναι αλήθεια όλα όσα είπε, υπήρχε μια πιθανότητα. Μπορώ να επιβεβαιώσω όσα είπε», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το ματς με την Πάρμα και το γεγονός ότι την αντιμετωπίζει πριν καν συμπληρωθούν τρία 24ωρα από το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Σαν Σίρο (5-2), είπε: «Δεν είμαι ενάντια στο ότι το ματς διεξάγεται στις 12:30 (σ.σ. 13:30 ώρα Ελλάδος την Κυριακή). Αναφέρομαι μόνο στο γεγονός της ανάκτησης της ενέργειας. Έχοντας παίξει την Πέμπτη, υπάρχει λίγος χρόνος για ανάρρωση. Είμαι χαρούμενος που παρά το αυτό θα μαζέψουμε 60.000 κόσμο. Ο κόσμος εκτιμά τις θυσίες, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι ως προς την αφοσίωσή μας στην ομάδα».

Για την άφιξη του Ιβάν Γκαζίδη στη Μίλαν: «Είναι ποδοσφαιριστής, εκπροσώπησε την Άρσεναλ για χρόνια. Έκανε καλά πράγματα σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο. Είχαμε ένα γεύμα μαζί του, εγώ, ο Πάολο Μαλντίνι και ο Λεονάρντο την πρώτη μέρα. Με την ανάλογη θέληση, μπορεί να έχει αξία για αυτήν την εταιρεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ