Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-3

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-3

Η Γιουβέντους διέσυρε τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι με 3-0 και αύξησε την απόστασή της από τη δεύτερη Νάπολι στο +11!

Με εξαίρεση την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή άλλη ομάδα στα αποκαλούμενα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που να έχει διψήφια διαφορά από τη δεύτερη στη βαθμολογία. Μόνο η Γιουβέντους, που τρέχει με… 1000 προς την κατάκτηση ενός ακόμα σκουντέτο. Το βράδυ του Σαββάτου (01/12), οι Μπιανκονέρι επικράτησαν 3-0 εκτός έδρας της Φιορεντίνα, έφτασαν τους 40 βαθμούς και περιμένουν τις Νάπολι και Ίντερ που τους ακολουθούν στην 2η και την 3η θέση αντίστοιχα να αγωνιστούν για να δει αν θα κλείσει η ψαλίδα.

Μπορεί στη Φλωρεντία να περίμεναν με ανυπομονησία την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά στις τάξεις της ομάδας του Αλέγκρι δεν υπήρχε κανένα απολύτως άγχος. Στο γρασίδι του Αρτέμιο Φράνκι οι Βιόλα μπορεί να είχαν το πάθος και τη θέληση, οι Μπιανκονέρι όμως είχαν τον τρόπο. Τον τρόπο για να φτάσουν στην 13η τους νίκη σε συνολικά 14 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν μέχρι το 31ο λεπτό, όταν ο Μπετανκούρ με ωραίο σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Ακολούθησε ακόμα ένα γκολ μετά από κεφαλιά του Κιελίνι στο 69′ και το κερασάκι στην τούρτα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας που λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος έφτασαν την διαφορά από την δεύτερη Νάπολι στους 11 βαθμούς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ούγκο, Μπιράγκι, Εντιμίλσον, Μπενάσι (65′ Πιάτσα), Βερετού, Κιέζα, Σιμεόνε, Ζέρσον (81′ Τερό).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κανσέλο, Κουαδράδο (83′ Ντάγκλας Κόστα), Μπετανκούρ, Ματουιντί, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (88′ Κιν), Ρονάλντο (80′ Μπερναρντέσκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ