Μίλαν – Πάρμα 2-1

Μίλαν – Πάρμα 2-1

Η Μίλαν επικράτησε με 2-1 της Πάρμα και ανέβηκε στην τετάρτη θέση του πρωταθλήματος

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Μίλαν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 2-1 της Πάρμα και να ανεβεί έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ο Ινγκελέζε στο 49΄, ισοφάρισε για την Μίλαν ο Κουτρόνε στο 55΄, ενώ ο Κέσσιε έδωσε την νίκη στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 71΄.

Το πρώτο μέρος του αγώνα κύλησε σε χαμηλό τέμπο, με τη Μίλαν να έχει την πρωτοβουλία τον κινήσεων,αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα της Πάρμα δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να μείνουν και πίσω στο σκορ αν ο Γκαλιόλο σημάδευε καλύτερα στην κεφαλιά που επιχείρησε από κοντινή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειας μεσοεπιθετικά με τον Τσαλχάνογλου να σουτάρει από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Και από την στιγμή που δεν μπορούσε να σκοράρει εκείνη, το έκανε η Πάρμα. Στο 50′ ο Ινγκλέζ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους τους αντιπάλους του έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το γκολ αφύπνισε την Μίλαν, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Κουτρόνε με όμορφο διαγώνιο σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας παράλληλα και τα ηνία της αναμέτρησης, πιέζοντας για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Στο 71΄ ο διαιτητής συμβουλευόμενος το VAR, υπέδειξε χέρι του Μπαστόνι και πέναλτι με τον Κέσσιε να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, η Μίλαν έλεγχε το παιχνίδι και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/12

Σπαλ-Έμπολι 2-2
(5′, 66′ Κούτριτς-24′ Καπούτο, 43′ Κρούνιτς)

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 0-3
(31′ Μπεντανκούρ, 69′ Κιελίνι, 78′ πεν. Ρονάλντο)

Σαμπντόρια-Μπολόνια 4-1
(10′ Πραέ, 25′, 68′ Κουαλιαρέλα, 41′ Ραμίρες-17′ Πόλι)

Κυριακή 2/12

Μίλαν-Πάρμα 2-1
(55’ Κουτρόνε, 70’ πεν. Κεσιέ – 49’ Ινγκλέζε)

Φροζινόνε-Κάλιαρι (16:00)

Σασουόλο-Ουντινέζε

Τορίνο-Τζένοα

Κιέβο-Λάτσιο (19:00)

Ρόμα-Ίντερ (21:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ