Επιστρέφει στη Serie A για χάρη της Τζένοα ο Πραντέλι

Επιστρέφει στη Serie A για χάρη της Τζένοα ο Πραντέλι

Ο Ιβάν Γιούριτς έχασε χτες (6/12) τη θέση του μετά την ήττα-αποκλεισμό της Τζένοα από το Coppa Italia, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να είναι ο νέος προπονητής των Γενοβέζων.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι είναι ο νέος προπονητής της Τζένοα στη θέση του Ιβάν Γιούριτς, ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα πριν από δύο μήνες, αντικαθιστώντας τον Ντάβιντε Μαντορλίνι. Τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η απομάκρυνση του 43χρονου Γιούριτς ήταν αναμενόμενη, μετά τον αποκλεισμό της Τζένοα στο κύπελλο Ιταλίας στα πέναλτι από την Βίρτους Εντέλα, ομάδα Γ΄ κατηγορίας.

Ο Πραντέλι είναι παλιός ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την «Σκουάντρα Ατζούρα» στην τελική φάση του Euro 2012, έχει επίσης εργαστεί στις Γαλατασαράι και Βάλενθια, χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία. Από τον Ιανουάριο του 2018 δούλεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Αλ Νασρ. Απέχει από πάγκο ομάδας της Serie A από το 2010, όταν και έφυγε από τη Φιορεντίνα, ενώ η Τζένοα είναι ο 11ος σύλλογος που θα αναλάβει ο 61χρονος τεχνικός στην 25χρονη καριέρα του σαν προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ