Μπονούτσι: «Η Νάπολι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας»

Μπονούτσι: «Η Νάπολι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας»

Ο αμυντικός της Γιουβέντους πιστεύει πως οι «παρτενοπέι» είναι αυτοί που μπορούν να τους δημιουργήσουν τα περισσότερα προβλήματα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ίντερ με 1-0, τονίζοντας ότι η Νάπολι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος των «μπιανκονέρι» για το «Scudetto» και όχι οι «νερατζούρι», ενώ αναφέρθηκε και στον χθεσινό αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ξέραμε ότι η Ίντερ έχει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σου προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε με συγκέντρωση και να ρισκάρουμε ώστε να σκοράρουμε, ενώ ήμασταν και λίγο τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις.

Αποδείξαμε για ακόμη μία φορά ότι είμαστε πεινασμένοι, παρά τις προηγούμενες νίκες που κάναμε. Σε κάποιες στιγμές του αγώνα δυσκολευτήκαμε στο να βγάλουμε κάθετες μπαλιές, καθώς η Ίντερ αμυνόταν πολύ καλά και αυτό πρέπει να το δουλέψουμε.

Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμο απέναντι στην Ίντερ στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλήματος, ωστόσο η Νάπολι είναι αναμφίβολα ο μεγάλος μας αντίπαλος φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ