Ικάρντι: «Η Γουάντα μιλάει με την Ίντερ για το συμβόλαιο, εγώ κάνω τη δουλειά μου»

Ικάρντι: «Η Γουάντα μιλάει με την Ίντερ για το συμβόλαιο, εγώ κάνω τη δουλειά μου»

Ο Μάουρο Ικάρντι τόνισε ότι η Γουάντα Νάρα του έχει επωμιστεί την ευθύνη για το νέο συμβόλαιο με την Ίντερ και πως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Ο Μάουρο Ικάρντι χάρισε τη νίκη στην Ίντερ κόντρα στην Ουντινέζε (1-0) με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης του βράδυ του Σαββάτου (15/12) και με το πέρας του αγώνα, ο Αργεντινός επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τους Νερατζούρι. Έδειξε ήρεμος, έως και αδιάφορος, τονίζοντας πως την ευθύνη περί αυτού έχει αναλάβει αποκλειστικά η σύντροφος και ατζέντης του, Γουάντα Νάρα.

«Η Γουάντα μιλάει με το κλαμπ, εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο. Θα μου πουν πότε θα είναι η στιγμή να υπογράψω και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αυτό», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του 25χρονου.

Ο Ικάρντι έχει πετύχει 13 γκολ σε 19 εμφανίσεις της φετινή σεζόν και αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A, αλλά στο -14 από την 1η Γιουβέντους. Κατά καιρούς πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη που ανδρώθηκε στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα και δη από την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ