Φιορεντίνα – Έμπολι 3-1

Φιορεντίνα – Έμπολι 3-1

Με τον Κέβιν Μιραλάς να σκοράρει η Φιορεντίνα επικράτησε της Έμπολι με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από 8 αγώνες.

Η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες μετά από αυτή που είχε έρθει στις 30 Σεπτεμβρίου επί της Αταλάντα, με την επικράτηση της επί της Έμπολι με 3-1. Η Αταλάντα μπορεί να προηγήθηκε στο 24′ με τον Κρούνιτς, αλλά ο πρώην ερυθρόλευκος Κέβιν Μιραλάς ισοφάρισε για τους «βιόλα» στο 40ο λεπτό και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν δύο ακόμη γκολ, πρώτα με τον Σιμεόνε στο 59΄και εν συνεχεία με τον Νταμπό στο 78′. Έτσι η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες μετά 8 αγώνες.

Με νίκες συνέχισαν Σασουόλο και Σαμπντόρια

Συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις τη φετινή σεζόν η Σαμπντόρια και η Σασουόλο. Η ομάδα της Γένοβας επικράτησε της Πάρμα με 2-0 με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και πλέον βρίσκετε στην 7η θέση. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Καπράρι στο 66′ και Κουαλιαρέλα στο 69′, με τον δεύτερο να σκοράρει για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική .

Η Σασουόλο από την άλλη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Φροζινόνε επίσης με 2-0 και σκαρφάλωσε στην 6η θέση. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Αριαούντο με αυτογκόλ στο 44′ και ο σταρ της ομάδας Ντμένικο Μπεράρντι στο 58ο λεπτό, για την έκτη φετινή νίκη της Σασουόλο.

Τα αποτελέσματα των απογευματινών αγώνων της Σέριε Α

Φιορεντίνα-Έμπολι 3-1 (40′ Μιραλάς, 59′ Σιμεόνε, 78′ Νταμπό-24′ Κρούνιτς)

Φροζινόνε-Σασουόλο 0-2 (44′ αυτ. Αριαούντο, 58′ Μπεράρντι)

Σαμπντόρια-Πάρμα 2-0 (66′ Καπράρι, 69′ Κουαλιαρέλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ