Ρόμα – Τζένοα 3-2

Ρόμα – Τζένοα 3-2

Η Ρόμα έπαιξε με τη φωτιά σε ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση φέτος, αλλά εν τέλει επικράτησε της Τζένοα με 3-2.

Σε μία «τρελή» αναμέτρηση με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Ρόμα επιβλήθηκε της Τζένοα με 3-2 και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Φεντερίκο Φάτσιο, Τζάστιν Κλάιφερτ και Μπράιαν Κριστάντε, ενώ τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Κριστόφ Πιάτεκ και ο πρώην πράσινος, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό από το πρώτο λεπτό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν από το ξεκίνημα να επιτεθούν. Η Τζένοα ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17ο λεπτό μετά από τεράστιο λάθος του Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Χίλιεμαρκ με τον Πιάτεκ να στέλνει από κοντά την μπάλα στην κενή εστία για το 0-1. Οι τζιαλορόσι ισοφάρισαν στο 31ο λεπτό με τον Φεντερίκο Φάτσιο, αλλά ο Χίλιεμαρκ δύο λεπτά αργότερα έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Τζάστιν Κλάιφερτ έκανε το 2-2 και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος ο Κριστάντε έκανε το 3-2 για τους Ρωμαίους βάζοντας για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ τους πρωτευουσιάνους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους 3-2 αν και η Τζένοα δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει για τρίτη φορά στο Ολίμπικο.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροβ, Ζουάν Ζέσους, Φλορέντσι, Ν’Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο, Ουντέρ (76′ Σαντόν), Κλάιφερτ (80′ Σικ)

Τζένοα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ράντου, Ζουκάνοβιτς (60′ Περέιρα), Μπιράσκι, Ρομέρο, Λάζοβιτς, Σάντρο (65′ Ρολόν), Ρόμουλο (68′ Πάντεφ), Χίλιεμαρκ, Μπέσα, Πιόντεκ, Κουαμέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ