Αταλάντα – Λάτσιο 1-0

Αταλάντα – Λάτσιο 1-0

Με ένα γκολ του Ζαπάτα μόλις στο πρώτο λεπτό η Αταλάντα επικράτησε 1-0 της Λάτσιο ανεβαίνοντας στην 6η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Ισοφάρισαν οι «λατσιάλι» στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από την χρήση VAR.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Λάτσιο καθώς η ομάδα του Ιντσάγκι έχασε από την Αταλάντα, μένοντας χωρίς νίκη σε 7ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, η Αταλάντα με αυτήν την νίκη σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την τέταρτη θέση και την Μίλαν, η οποία έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ευτύχισαν να προηγηθούν με το γκολ του Ζαπάτα, ενώ ο Ράντου λίγα λεπτά αργότερα παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.Από εκεί και πέρα η Λάτσιο ξύπνησε και ισορρόπησε το ματς, ενώ έχασε και σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κορέα και Ιμόμπιλε, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν, έχασαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά και ακόμα και όταν σκόραραν στις καθυστερήσεις του αγώνα, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR για να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ