Νέα «σφαλιάρα» για Μίλαν, νίκησε και περιμένει η Νάπολι (vids)

Νέα «σφαλιάρα» για Μίλαν, νίκησε και περιμένει η Νάπολι (vids)

Άλλο ένα κακό αποτέλεσμα για τη Μίλαν που έχασε εντός έδρας από τη Φιορεντίνα (1-0), την ώρα που η Νάπολι επικράτησε της Σπαλ (1-0), μείωσε την απόσταση από την κορυφή στο -5 και περιμένει το βραδινό ματς της Γιουβέντους.

Κρίσης συνέχεια για τη Μίλαν. Η ήττα από τη Φιορεντίνα εντός έδρας ήταν το έβδομο ματς χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Οι ροσονέρι υποδέχτηκαν στο Σαν Σίρο τους Βιόλα για την 17η αγωνιστική και έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Λαφόντ. Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα κράτησε το μηδέν σε προσπάθειες των Ροντρίγκες (29’) και Ιγκουαΐν (58’), ο Τσαλχάνογλου ήταν νευρικός και άστοχος στις φάσεις που του παρουσιάστηκαν (18’ και 44’), για να έρθει ο Κιέζα να… τιμωρήσει τη Μίλαν και να κάνει το 1-0 με μια έξοχη ατομική ενέργεια στο 73’. Σημαντική νίκη για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που πλησίασε στον πόντο τους Μιλανέζους και… φλερτάρει έντονα με την ευρωπαϊκή 6άδα.

Από την άλλη η Νάπολι πέτυχε άλλη μια από τις γνωστές «επαγγελματικές» της νίκες. Ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο Σαν Πάολο, έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Ρογκ (7’), Κουλιμπαλί (69’), είχε δοκάρι με τον Μέρτενς (82’), της ακυρώθηκε γκολ του Ινσίνιε (13’), αλλά τελικά έφτανε ένα γκολ του Αλμπιόλ στο 45+1’ για να δώσει μια δίκαιη νίκη στους γηπεδούχους.

 

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική:

Λάτσιο – Κάλιαρι 3-1
Μίλαν – Φιορεντίνα 0-1
Νάπολι – ΣΠΑΛ 1-0
Ουντινέζε – Φροζινόνε 1-1

Σασουόλο – Τορίνο 1-1
Τζένοα – Αταλάντα 3-1

 

Έμπολι – Σαμπντόρια 2-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ