Ρόμα – ΣΠΑΛ 3-1

Ρόμα – ΣΠΑΛ 3-1

Εύκολα επικράτησε η Ρόμα της ΣΠΑΛ (3-1) για την 15η αγωνιστική της Seria A και συνέχισε το αήττητο σερί της

Kανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ρόμα κόντρα στη νεοφώτιστη ΣΠΑΛ, η οποία αγωνιζόταν από το 9′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φελίπε. Οι Τζιαλορόσι με σκόρερ τους Τζέκο, Στρούτμαν και Πελεγκρίνι επικράτησαν (3-1) και επέκτειναν το αήττητο σερί τους σε 7 αγώνες!

Ο Φελίπε της ΣΠΑΛ σπάει όλα τα ρεκόρ αποβολών στη Seria A, έχοντας συγκεντρώσει 11, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη τα τελευταία 10 χρόνια. Σήμερα, άφησε για σχεδόν 80 λεπτά την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα απέναντι στη σαφώς πιο δυνατή Ρόμα, η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στο Ολίμπικο.

Στο 19ο λεπτό ο Εντίν Τζέκο άνοιξε το σκορ, με όμορφο τελείωμα με το αριστερό, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ελ Σαραουί. Στο 32′ ο Στρούτμαν «έγραψε» το 2-0. Ενώ ο Λορέντσο Πελεγκρίνι ανέβασε το σκορ στο υπέρ των Ρωμαίων στο 53′, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αλεξάνταρ Κολάροφ.

Το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Βιβιάνι, ο οποίος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κώστας Μανωλάς, ο κίπερ των τζιαλορόσι απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε εκ νέου στον 25χρονο μέσο της ΣΠΑΛ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η 11αδα της Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Κολάροφ (75′ Έμερσον), Μανωλάς, Χεσούς,Στρούτμαν, Γκοναλόνς (61′ Γκέρσον), Φλορέντσι, Πελεγκρίνι, Ουντέρ (64′ Σικ), Τζέκο, Ελ Σαραουΐ. Η

Η 11αδα της Σπαλ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Γκομίς, Φελίπε, Κρεμονέσι, Ματιέλο, Βικάρι, Βιβιανί, Ρίτσο, Γκράσι (70′ Σαβιόν), Λατσάρι, Παλόσκι (78′ Μποριέλο), Μπονατσόλι (20′ Μόρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ