Ετοιμάζει πρόταση για Λουκάκου η Γιουβέντους

Ετοιμάζει πρόταση για Λουκάκου η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει επιθετικό που θα πλαισιώσει ιδανικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και φαίνεται πως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Ρομέλου Λουκάκου.

Η Γιουβέντους μπορεί να έχει ξεφύγει στο ιταλικό πρωτάθλημα και να είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του όμως είναι κοινό μυστικό πως ο μεγάλος στόχος των μπιανκονέρι είναι το Champions League.
Για αυτό τον λόγο η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο προκειμένου να ανέβει κι άλλο επίπεδο στη νοκ-άουτ φάση.

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών και έχει ζητήσει από τον Αντρέα Ανιέλι να αποκτηθούν, αν φυσικά ο Ιταλός ιδιοκτήτης της εγκρίνει. Μια από αυτές είναι ο Άαρον Ράμσεϊ που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και φέρεται να είναι έτοιμος να υπογράψει στη Γιουβέντους, ενώ ψάχνει παίκτη και για την επίθεση με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι ο μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος και η αγγλική ομάδα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει. Η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και φέρεται να ετοιμάζει πρόταση άνω των 70 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει κάτοικο Τορίνο τον Βέλγο. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουκάκου δεν θα μπορεί να παίξει στο Champions League αλλά αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική λύση που θα δώσει ανάσες στο Ρονάλντο και κυρίως θα είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μάντζουκιτς ενόψει καλοκαιριού που αναμένεται να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ