Νάπολι – Γιουβέντους 0 – 1

Νάπολι – Γιουβέντους 0 – 1

Η Γιουβέντους επανέφερε την τάξη στην Ιταλία, περνώντας με τεράστιο «διπλό» από το Σαν Πάολο (0-1 τη Νάπολι), με τον Ιγκουαΐν να πληγώνει ξανά την πρώην ομάδα του

Το έχει η μοίρα της Νάπολι να την πληγώνει ο Ιγκουαΐν. Η Γιουβέντους στάθηκε όρθια στο Σαν Πάολο και πήρε τεράστια νίκη (0-1) κόντρα στους Περτενοπέι με τον «Πιπίτα» να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, να πανηγυρίζει έξαλλα και να στέλνει την ομάδα του στο -1 από την κορυφή και να υποχρεώνει τη Νάπολι στην πρώτη της ήττα.

Η Βέκια Σενιόρα πέτυχε αυτό που ήθελε νωρίς νωρίς στο μεγάλο ντέρμπι. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ντιμπάλα έκανε την κούρσα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ιγκουαΐν και ο Αργεντινός με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (13′). Μάλιστα αυτό ήταν το 5ο γκολ του απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Νάπολι πίεσε έκανε ένα σωρό ευκαιρίες αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια, χάνοντας το μεγάλο τεστ της χρονιάς. Φυσικά, δεν ήταν μόνο οι γηπεδούχοι που έχαναν τις ευκαιρίες αλλά και ο φύλακας άγγελος της Γιουβέντους, που δεν είναι άλλος από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στο 31′ ο Ινσίνιε έκανε μακρινό σουτ αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως σπουδαία επέμβαση έκανε και ένα λεπτό αργότερα όταν πάλι ο Ινσίνιε έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τζίτζι ήταν ανίκητος.

Η Νάπολι συνέχισε στο ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, πίεση ευκαιρίες αλλά όχι γκολ. Στο 55′ το σουτ του Καγιεχόν πέρασε ελάχιστα έξω και στη συνέχεια η Γιούβε παραλίγο να βάλει και δεύτερο γκολ.

Ο Πιάνιτς βρήκε τέλεια τον Ματουιντί, ο οποίος έκανε το βολέ αλλά ο Ρέινα απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν ακόμη περισσότερο και η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα της δινόταν για να ισοφαρίσει. Αυτή ήρθε στο 73′ με το διαγώνιο σουτ του Ινσίνιε να μην βρίσκει στόχο.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Γιουβέντους πήρε μία τεράστια νίκη που τη φέρνει στο -1 από την κορυφή οπου βρίσκεται η Νάπολι, η οποία υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στην φετινή Serie A.

Το γκολ της νίκης:

https://twitter.com/Lechu9712/status/936687884932808705

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ