Νεκρός οπαδός της Ίντερ στα επεισόδια με τους φίλους της Νάπολι!

Νεκρός οπαδός της Ίντερ στα επεισόδια με τους φίλους της Νάπολι!

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για νεκρό οπαδό της Ίντερ έξω από το Τζουζέπε Μεάτσα, καθώς χτυπήθηκε από βαν με φίλους της Νάπολι.

Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται από την Ιταλία και το Μιλάνο, καθώς μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι τεσσάρων οπαδών της Νάπολι σε συμπλοκές με αντίστοιχους της Ίντερ, αλλά και την ρατσιστική επίθεση στον Καλιντού Κουλιμπαλί, υπάρχει και νεκρός από τα χθεσινά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ένας 35χρονος οπαδός της Ίντερ έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπημένος από ένα βαν οπαδών της Νάπολι που κατευθυνόταν στο Τζουζέπε Μεάτσα για το χθεσινό παιχνίδι.

Ο άτυχος οπαδός έχασε τη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ το περιστατικό συνέβη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε και σε επέμβαση όμως δεν άντεξε κι έφυγε από τη ζωή της πρώτες πρωινές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φορτηγάκι με οπαδούς της Νάπολι παγιδεύτηκε γύρω στις 19:30 τοπική ώρα στην οδό Νοβαρά, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια, και δέχτηκε επίθεση με ρίψη αντικειμένων από φίλους της Ίντερ. Από τα επεισόδια αυτά μαχαιρώθηκαν τέσσερις φίλοι της Νάπολι, ενώ στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι οπαδοί των παρτενοπέι χτύπησαν θανάσιμα τον άτυχο φίλο των νερατζούρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ