Εννέα συλλήψεις και εκτεταμένες έρευνες για τα σοβαρά επεισόδια στο Ίντερ – Νάπολι

Εννέα συλλήψεις και εκτεταμένες έρευνες για τα σοβαρά επεισόδια στο Ίντερ – Νάπολι

Εννέα οπαδοί συνελήφθησαν για όσα θλιβερά έλαβαν χώρα στο Μιλάνο στο ματς της Ίντερ με τη Νάπολι, έξι εκ των οποίων έχουν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο.

Εννέα οπαδοί της Ίντερ έχουν συλληφθεί για τις συγκρούσεις εναντίον οπαδών της Νάπολι: επτά από αυτούς τιμωρήθηκαν με το νόμο Daspo. Η Αστυνομική Διεύθυνση του Μιλάνου ενημέρωσε τα εξής:  «Μετά τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ ultras που συνέβησαν το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου στη Novara, η αστυνομία εντόπισε εννέα από τους επιτιθέμενους, τρεις από τους οποίους συνελήφθησαν αμέσως, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές της βίαιης επίθεσης κατά των οπαδών της Νάπολι. Επτά από τους εννέα επιτιθέμενους, όλοι τους Ιταλοί και μεταξύ 18 και 48 ετών, μέσω της διάταξης DASpo της έδρας της αστυνομίας του Μιλάνου συνελήφθησαν αμέσως»

***Daspo είναι η νομοθεσία που θεσπίστηκε στην Ιταλία για την καταπολέμηση της βίας με αφορμή τις αθλητικές εκδηλώσεις.

«Υπάρχουν ακόμα συνεχιζόμενες έρευνες και για τη θέση των άλλων δύο εξεταζόμενων θεμάτων, καθώς και για τους άλλους συμμετέχοντες στην επίθεση. Οι δράστες που επλήγησαν από τη διάταξη επιβαρύνονται από πολυάριθμα ποινικά μητρώα, εξ άλλου πέντε από αυτά είχαν ήδη επηρεαστεί από διάφορα μέτρα DASpo που εκδόθηκαν σε άλλες επαρχίες για συμμετοχή σε βίαια επεισόδια και στο πλαίσιο διαφορετικών αθλημάτων, ενώ ο έβδομος, 21 ετών , δεν έχει ποινικό μητρώο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ