Χαμός στο Τορίνο – ακυρώθηκε γκολ της Σαμπντόρια στο 92’

Χαμός στο Τορίνο – ακυρώθηκε γκολ της Σαμπντόρια στο 92’

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Σαμπντόρια αλλά ο διαιτητής ακύρωσε γκολ των φιλοξενούμενων στο 92’, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της «Σαμπ».

Η Γιουβέντους τα βρήκε… σκούρα στο παιχνίδι με την Σαμπντόρια επικρατώντας τελικά με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης Πάολο Βαλέρι ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο ρέφερι ακύρωσε γκολ της Σαμπντόρια στο 92′ (το πέτυχε ο Σαπονάρα) και η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων, καθώς ο Βαλέρι έκανε χρήση του VAR και τελικά αποφάσισε την ακύρωση του γκολ για οφσάιντ.

Το θέμα όμως είναι πως η μπάλα φαίνεται να πηγαίνει στον παίκτη της Σαμπντόρια από κόντρα σε παίκτη της Γιουβέντους κι αυτό είναι κάτι που δεν έλαβε υπόψιν του ο διαιτητής. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ρέφερι του αγώνα χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR  σε τρεις περιπτώσεις και κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να πάρει τρεις λανθασμένες αποφάσεις!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής για την Βέκια Σινιόρα καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με εξαιρετικό σουτ αλλά η Σαμπντόρια έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 33′. Ο διαιτητής πήγε στο VAR πριν πάρει την απόφαση του και έδωσε ένα πέναλτι που το είδε μόνο αυτός.

Το ίδιο ισχύει και για το πέναλτι με το οποίο η Γιουβέντους πήρε τελικά τη νίκη, με τον Ρονάλντο να κάνει το 2-1 για την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο 65′. Ο Βαλέρι συμβουλεύτηκε ξανά το VAR, έδειξε την βούλα και ο Πορτογάλος έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Κι όσο για το φινάλε, ο Σαπονάρα έκανε με εντυπωσιακό σουτ το 2-2 στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν για ένα… λεπτό κι εν συνεχεία ο διαιτητής πήγε να δει ξανά την φάση, ακυρώνοντας το γκολ για οφσάιντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ