Οι οπαδοί της Νάπολι στο πλευρό του Κουλιμπαλί! (pics)

Οι οπαδοί της Νάπολι στο πλευρό του Κουλιμπαλί! (pics)

Σπουδαία κίνηση από τους οπαδούς των Παρτενοπέι στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Μπολόνια, έστειλαν το δικό τους αντιρατσιστικό μήνυμα με σύνθημα: «Είμαστε όλοι Κουλιμπαλί»!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από απαράδεκτους οπαδούς της Ίντερ στο Τζουσέπε Μεάτσα, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος, δήλωσε υπερήφανος για το χρώμα του. Υπερήφανος που είναι Γάλλος, Σενεγαλέζος και Ναπολιτάνος και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του, ενάντια στους ανεγκέφαλους της κερκίδας που προέβαλαν ξανά το κακό της πρόσωπο.

Στις 19:00 σήμερα (29/12) η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια στο Σαν Πάολο και οι φίλοι της ομάδας έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον διεθνή αμυντικό! Κάποιοι κρατούσαν κάρτες με το πρόσωπό του, άλλοι φρόντισαν να «φωνάξουν» ότι «Είμαστε όλοι Κουλιμπαλί», ενώ το πανό που κρατούσαν δύο μικροί φίλοι των Παρτενοπέι, γράφει χαρακτηριστικά:«Παρότι είμαι μικρός, είμαι ένας άνθρωπος σαν τον Κουλιμπαλί»!

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/brfootball/status/1079050971865591808

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ