Αλέγκρι : «Παραμένει φαβορί για τον τίτλο η Νάπολι»

Αλέγκρι : «Παραμένει φαβορί για τον τίτλο η Νάπολι»

Μπορεί η Γιουβέντους να πήρε τεράστια νίκη στην έδρα της Νάπολι και να βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή, ωστόσο ο Αλέγκρι θεωρεί ότι οι Παρτενοπέι παραμένουν το φαβορί για τον τίτλο

Η Γιουβέντους πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Νάπολι (0-1) και έτσι βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και τους Παρετνοπέι. Μάλιστα η Βέκια Σενιόρα υποχρέωσε την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρώτη ήττα της σεζόν.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Γιουβέντους, παρά τη μεγάλη νίκη, πιστεύει ότι η Νάπολι παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Serie A.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέγκρι:

«Περάσαμε με επιτυχία ένα καλό τεστ απόψε. Οι παίκτες μου εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που δημιούργησαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και πήραν το προβάδισμα. Η Νάπολι μας πίεσε, αλλά της επιτρέψαμε ελάχιστα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Πέπε Ρέινα αντέδρασε θαυμάσια στη φάση με τον Μπλεζ Ματουιντί».

«Τώρα είμαστε ένα βαθμό πίσω από τη Νάπολι, οπότε το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς. Τώρα όμως οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κρίνεται μία θέση στους 16 της διοργάνωσης. Πρέπει πάντως να δώσουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλό μας, που παίζει ευχάριστο ποδόσφαιρο και παραμένει φαβορί για τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ