Ικάρντι : Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ίντερ

Ικάρντι : Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ίντερ

Τη στιγμή που τα σενάρια θέλουν τον Μάουρο Ικάρντι να μετακομίζει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ο ίδιος φαίνεται να είπε στους συμπαίκτες του ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Ο Μάουρο Ικάνρτι είναι αφοσιωμένος στην Ίντερ και δεν σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους Νερατζούρι. Οι φήμες για τη μετακίνησή του στη Ρεάλ δεν σταματούν, αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Gazzetta Dello Sport, ο 24χρονος επιθετικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Ο Αργεντινός άσος πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν στη Serie A, μετρώντας 15 γκολ σε 14 ματς και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι ο ηγέτης της Ίντερ φέτος και την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο εάν η ομάδα του κερδίσει την Κιέβο μπορεί να βρεθεί πρώτη.

Μάλιστα, ο Ικάνρτι είναι πολύ κοντά στο να φτάσει ένα σπουδαίο ρεκόρ, πετυχαίνοντας 100 γκολ πριν συμπληρώσει τα 25 του χρόνια.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, έχουν ανοίξει την όρεξη στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως εκείνος σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα είπε στους φίλους του: «Εάν δεν με διώξουν, θα μείνω στην Ίντερ για το υπόλοιπο της καριέρας μου».

Ο Ικάρντι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνου, μέχρι το 2023, με την αμοιβή του να είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ