Φιορεντίνα – Σαμπντόρια 3-3

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια 3-3

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη η Φιορεντίνα σκόραρε δύο φορές με 10 παίκτες και γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τη Σαμπντόρια. Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα συνεχίζει το... βιολί του, σκοράροντας για 10η συνεχόμενη αγωνιστική.

Σε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της σεζόν στη Σέριε Α, με έξι γκολ, κόκκινη και εναλλαγές στο σκορ, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Ο «αιώνιος» έφηβος, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, σκόραρε για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η αναμέτρηση στο ξεκίνημά της ήταν νευρική, με τις άμυνες να μην αφήνουν πολλά περιθώρια για θέαμα. Το σκορ στον αγώνα άνοιξε ο Λουίς Μουρίελ στο 34′, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν, όταν ο Εντμίλσον Φερνάντες δέχτηκε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γκαστόν Φερνάντες ισοφάρισε σε 1-1 και έφερε στα ίσια το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ήταν οι «βιόλα» που σκόραραν στο 70′ πάλι με τον Μουριέλ παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα. Στο 81ο λεπτό ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο 33χρονος σέντερ φορ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουαλιαρέλα σκόραρε ξανά δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για πρώτη φορά. Η Φιορεντίνα όμως αποδείχτηκε εφτάψυχη και ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χέρμαν Πετσέλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ