Τζένοα – Μίλαν 0-2

Τζένοα – Μίλαν 0-2

Η Μίλαν επικράτησε δύσκολα με 2-0 εκτός έδρας της Τζένοα και έκανε μεγάλο βήμα για την τετράδα και την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Η Μίλαν πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση στη Γένοβα και νίκησε την Τζένοα με 2-0, επιστρέφοντας στην τέταρτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Οι ροσονέρι παρατάχθηκαν χωρίς τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν και δυσκολεύτηκαν αρκετά για περίπου 70 λεπτά, όμως με δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τζένοα μπήκε πολύ πιο δυνατά κι έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Πάντεφ και τον Λάζοβιτς. Η Μίλαν ισορρόπησε μετά το 20λεπτο το ματς, όμως δεν είχε τον έλεγχο με τους γηπεδούχους να διατηρούν την κατοχή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως η Μίλαν ανέβασε ρυθμούς και ξεκίνησε να πιέζει ψηλά. Έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπορίνι και τον Κουτρόνε, όμως αυτές ήταν προάγγελος για το τελευταίο εκρηκτικό 20λεπτο. Στο 72ο λεπτό ο Μπορίνι δεν αστόχησε για δεύτερη φορά και σκόραρε ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 83′ ο Σούσο διπλασίασε τα τέρματα των ροσονέρι, εξασφαλίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη νίκη αυτή η Μίλαν έφτασε τους 34 βαθμούς, ξεπέρασε τις Λάτσιο και Ρόμα και πάτησε μόνη στην τέταρτη θέση της Serie A, έξι πίσω από τη συμπολίτισσα Ίντερ που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Δείτε τα γκολ της Μίλαν:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ